Vinduer av tre og aluminium

Vinduer av tre og aluminium – er sannsynligvis den beste kombinasjonen av skjønnhet og kvalitet.

Dette er vinduer, hvor tre og aluminium er kombinert for å oppnå maksimal interaksjon mellom bekvemmelighet og estetikk av hvert materiale. Tre er kjent som miljøvennlig materiale, noe som skaper en varm og koselig atmosfære i hjemmet ditt.

Ved å bruke tre-aluminiumsvinduer gir du best beskyttelse mot atmosfæriske faktorer, noe som betyr at vinduene er holdbare.

VÄLJ RÄTT LÖSNING FÖR DINA BEHOV

Våra aluminiumklädda träfönster ger dig det bästa från två världar med träets naturliga fördelar och aluminiumets styrka. Vilken av våra lösningar som passar bäst för dig beror på vad du är ute efter när det gäller profiltjocklek, värme- och ljudisolering och mycket annat.

Tack vare våra avancerade tillverkningsprocesser kan vi anpassa ditt nya fönster utefter dina exakta önskemål och på så vis får du ett fönster som inte bara möter utan även överträffar dina förväntningar. Välj mellan högkvalitativa träsorter så som tall, mahogny och ek.

Tre – aluminium 78 mm

Trevinduer laget av 3-lags tre. For kjennere av klassiker og naturlige materialer.

Denne konstruksjonen med aluminiumsdeksel er tilgjengelig i variasjoner med en profiltykkelse på 78 mm.

Ofte installert 3-kammerglas, for mer effektiv termisk og lydisolasjon.

Read more

Tre – aluminium 68 mm

Hovedforskjellen er aluminiumsdekselet, som utfører funksjonen til å beskytte vinduet – nesten som trebark. Vi lager vinduer fra nøye utvalgte og lagdelt limt tre av furu, mahogny (Meranti) eller eik.

Vinduer er behandlet i henhold til strenge europeiske standarder, som garanterer en ubestridelig kvalitet på produktet. Et bredt spekter av farger, mønstre og avansert produksjonsteknologi gjør at vi kan tilpasse driftsparametrene og vinduets endelige utseende til kravene til hver enkelt klient.

Read more

TREPROFILTEKNOLOGI

Lumico vinduer og dører blir produsert av den beste typen furu, eik og eksotisk merantimahogni.

Produksjonsprosessen til treprofilene krever ekstremt forsiktig tørking av treet. På Lumico har vi helautomatisert prosedyren, noe som garanterer riktige resultater.

Bruken av laminerte elementer – og ikke solide deler av tre som man gjorde før i tiden – eliminerer problemet med vridninger I treet helt. Et trippellaminert materiale med parallell struktur gir betydelig bedre tekniske egenskaper enn solid tre med samme form.

Treprofiler er hele tiden utsatt for effektene av atmosfæren, som fuktighet og vind, noe som betyr at holdbarhet er avgjørende. Våre vinduer er laget mer slitesterke av en prosess med impregnering og et overflatebelegg av lakk som består av et jordingslag, et grunnlag, et mellomlag og et topplag. For å møte markedets krav har vi installert den mest moderne tørkings- og lakkeringsfasiliteten i Europa på vårt anlegg.

VINDUER

Trevinduer er mer enn bare en ramme og et blad. De er erklæring på din livsstil!

Selv om trevinduer alltid har vært populære, har antall tilhengere økt kraftig de siste årene. Dette er på grunn av den langvarige moten for økologi, en sunn livsstil og ønsket om å være omringet av naturlige produkter med den høyeste kvaliteten av produksjon.

Tilhengere av trevinduer er også tilhengere av en klassisk stil, mennesker som ser etter produkter og løsninger basert på de beste polske tradisjonene. Lumico kan møte forventningene til enhver kunde!

Selvsagt bærer trevinduene som blir produsert i dag noen likheter med de som ble produsert for flere år siden, mens de opprettholder åndens adel og elegante stil, og får ros fra de som ser dem.

De er som oftest produsert av furu av høy kvalitet. Andre populære valg er eik, og til og med eksotiske slag som Merano. Våre standard rammer blir produsert av trippellaminert tre, riktig tørket. Takket være dette oppnår de utmerkede statikk. Andre viktige funksjoner er impregnering, maling og lakkering.

Vanligvis har trevinduer en profil på 68 mm, men vi har tatt det et steg lengre, og tilbyr 78 mm, 88 mm og til og med profiler på 92 mm.

De siste tre er ideelt egnet for kunder som ikke aksepterer kompromiss, og setter pris på et vindu som møter kravene til et passiv, energieffektivt hjem. Lumico er en av en elitegruppe med polske produsenter av vinduer og dører som tilbyr høykvalitets produkter som er populære over hele Europa.

KARAKTERISTIKK

  • 1 Kompatibel med trippelglasering, noe som gir utmerket termisk og akustisk isolasjon.
  • 2 Tre pakninger møtes ved lukking og former to luftrommet, som gir ytterligere isolasjon til rommet. De vil samtidig aktivere den trege utvekslingen av forvarmet luft.
  • 3 Termiske ytre seter beskytter rammene fra effektene av atmosfærisk fuktighet. De fører avrennende vann til utsiden av rammen, og beskytter konstruksjonen fra overflødig vann.
  • 4 Komposittkonstruksjon laget av trippellaminert tre.

Furu

MERANTI

Furu

MERANTI

Farger er kun til referanseformål, da de faktiske fargene kan variere avhengig av type tre.

HÅNDTAK

Vi anbefaler håndtak for våre vinduer i flere farger utstyrt med en løftemishandlingsenhet som standard.Ytre varmeveksler

Termiske ytre varmeveksler i trevinduer beskytter rammer fra de negative effektene av været. De tømmer avløpsvann til utsiden av rammen, og beskytter konstruksjonen mot for mye fuktighet.

Manufacturing process