Vinduer av tre og aluminium

Vinduer av tre og aluminium – er sannsynligvis den beste kombinasjonen av skjønnhet og kvalitet.

Dette er vinduer, hvor tre og aluminium er kombinert for å oppnå maksimal interaksjon mellom bekvemmelighet og estetikk av hvert materiale. Tre er kjent som miljøvennlig materiale, noe som skaper en varm og koselig atmosfære i hjemmet ditt.

Ved å bruke tre-aluminiumsvinduer gir du best beskyttelse mot atmosfæriske faktorer, noe som betyr at vinduene er holdbare.

VÄLJ RÄTT LÖSNING FÖR DINA BEHOV

Våra aluminiumklädda träfönster ger dig det bästa från två världar med träets naturliga fördelar och aluminiumets styrka. Vilken av våra lösningar som passar bäst för dig beror på vad du är ute efter när det gäller profiltjocklek, värme- och ljudisolering och mycket annat.

Tack vare våra avancerade tillverkningsprocesser kan vi anpassa ditt nya fönster utefter dina exakta önskemål och på så vis får du ett fönster som inte bara möter utan även överträffar dina förväntningar. Välj mellan högkvalitativa träsorter så som tall, mahogny och ek.

Tre – aluminium 78 mm

Trevinduer laget av 3-lags tre. For kjennere av klassiker og naturlige materialer.

Denne konstruksjonen med aluminiumsdeksel er tilgjengelig i variasjoner med en profiltykkelse på 78 mm.

Ofte installert 3-kammerglas, for mer effektiv termisk og lydisolasjon.

Read more

Tre – aluminium 68 mm

Hovedforskjellen er aluminiumsdekselet, som utfører funksjonen til å beskytte vinduet – nesten som trebark. Vi lager vinduer fra nøye utvalgte og lagdelt limt tre av furu, mahogny (Meranti) eller eik.

Vinduer er behandlet i henhold til strenge europeiske standarder, som garanterer en ubestridelig kvalitet på produktet. Et bredt spekter av farger, mønstre og avansert produksjonsteknologi gjør at vi kan tilpasse driftsparametrene og vinduets endelige utseende til kravene til hver enkelt klient.

Read more