SYSTEM IV92

Profile IV92 Euroline

Detta är ett alternativ till det klassiska systemet EUROLINE IV 78 och 88, bredd 92 mm, idealt energisparande.

Profile IV92 Euroline Soft

Systemet har en elegant design, estetiskt rundad profil som är strömlinjeformad.

Profile IV92 Euroline Belgia

Det varmaste alternativet är IV 78 och 88 EUROLINE 92 mm bred. Systemet är designat för de Franska, Belgiska och Holländska marknaderna.

Profile IV92 Euroline Retro

Det bredaste och varmaste av RETRO systemen. IV 92 EUROLINE RETRO passar in i arkitekturen hos moderna bostäder, likaväl som i historiska hus.

Read more

SYSTEM IV88

Profile IV88 Euroline

Det 88 mm tjocka systemet är en produkt som riktas mot en grupp krävande kunder.

Profile IV88 Euroline Soft

Detta är ett alternativ till det klassiska systemet IV 88 EUROLINE, som berikats med ytterligare visuella kvaliteter.

Profile IV88 Euroline Belgia

Alternativ IV 78 EUROLINE med en bredd på 88 mm. Systemet är designat för de Franska, Belgiska och Holländska marknaderna.

Profile IV88 Euroline Retro

Detta system är designat för de som uppskattar skönhet och ett sofistikerat utseende.

Read more

SYSTEM IV78

Profile IV78 Euroline

Detta är det bästa valet för de som värdesätter nobiliteten och naturligheten i materialen allra högst.

Profile IV78 Euroline Soft

Profile IV 78 EUROLINE SOFT är en lösning som rekommenderas av traditionalister.

Det karakteriseras av en mjuk linje, understruken med kanter med en radie på 6 mm.

Profile IV78 Euroline Belgia

Tack vare dess speciella och unika kvaliteter, är systemet extremt populärt i Frankrike, Belgien och Nederländerna.

Profile IV78 Euroline Retro

Systemet är designat för de som älskar klassisk skönhet. Det passar perfekt in i arkitekturen hos moderna bostäder, likaväl som i historiska hus.

Read more

Profil IV68

Profil IV68 Standart

Den beste løsningen for ekte kjennere av klassikere og naturlige materialer. Alle vinduene er laget av nøye utvalgt tre av furu, mahogny (Meranti) eller eik.

Profil IV68 Softline

Analogien av IV68 Standard system, med sine egne visuelle verdier. Som i vinduene med IV68 Standart, er denne modellen også laget av furu, mahogny (Meranti) eller eik.

Retro IV68 System

Skjønnhet, raffinement og stilfølelse er perfekt understreket i denne vindusmodellen.

Takket være den utsøkte skjøteledningen kan IV68 Retro sørge for at vinduene i XIX-tallet ser ut. I tillegg gir det alle parametrene for isolasjonsegenskaper

Read more

System IV Plus

Dette er en utvidet versjon av System IV 68, hvor kompleks konstruksjon er laget av limt 4-lags tre.

Det adskiller seg ved bredden på profilen 78, 88 eller 92 mm, noe som gir mulighet for montering av 3-lags-vindu som gir utmerket termisk og lydisolasjon.

Read more

Det belgiske systemet

På grunn av sin spesielle og unike estetiske egenskaper, brukes den hovedsakelig i Frankrike, Belgia og Holland.

En karakteristisk egenskap ved denne modellen er at vinduene er helt laget av tre. Alt aluminium er erstattet av tre.

Read more

Det skandinaviske systemet

Som navnet selv indikerer og i lys av visuell estetikk, brukes vinduer i dette systemet oftest i skandinaviske land og i England.

Disse vinduene åpner utover, noe som gir økonomien til et operasjonsrom. Takket være dette, forstyrrer ingen gjenstander på vinduskarmen vinduets mekanikk. En sash ramme gir effektiv komprimering i blåsende vær, blir presset mot tetningen, plassert i vindusboksen.

Som et resultat, jo sterkere er vinden, jo bedre er klemmen.

Read more

Unitas-vinduet

Dreievinduet er en utmerket løsning hvor det er behov for rask og hyppig lufting.

En spesiell egenskap ved denne modellen er et glidende system. Den justerbare bremsen holder rammen i en vilkårlig posisjon for ventilasjon. Denne løsningen gjør det lettere ikke bare å ventilere rommet, men også å rengjøre alle vinduer.

Read more

Sash system

Dette er typiske engelske vinduer som er populære hovedsakelig i Storbritannia eller Irland.

Åpning opp og ned, vinduet gir enkel og pålitelig konstruksjon. Takket være denne løsningen får du et ekstra driftsrom på rommet

Read more

Casement System

Casement - tradisjonelt engelsk vindu åpner utover, noe som gir økonomien til et operasjonsrom. I tillegg til England er Casement-vinduer populære i Holland.

Ekstra natur, på grunn av kulturelle forhold, kan understreke slike elementer som dekorative griller.

Read more

TREPROFILTEKNOLOGI

Lumico vinduer og dører blir produsert av den beste typen furu, eik og eksotisk merantimahogni.

Produksjonsprosessen til treprofilene krever ekstremt forsiktig tørking av treet. På Lumico har vi helautomatisert prosedyren, noe som garanterer riktige resultater.

Bruken av laminerte elementer – og ikke solide deler av tre som man gjorde før i tiden – eliminerer problemet med vridninger I treet helt. Et trippellaminert materiale med parallell struktur gir betydelig bedre tekniske egenskaper enn solid tre med samme form.

Treprofiler er hele tiden utsatt for effektene av atmosfæren, som fuktighet og vind, noe som betyr at holdbarhet er avgjørende. Våre vinduer er laget mer slitesterke av en prosess med impregnering og et overflatebelegg av lakk som består av et jordingslag, et grunnlag, et mellomlag og et topplag. For å møte markedets krav har vi installert den mest moderne tørkings- og lakkeringsfasiliteten i Europa på vårt anlegg.

VINDUER

Trevinduer er mer enn bare en ramme og et blad. De er erklæring på din livsstil!

Selv om trevinduer alltid har vært populære, har antall tilhengere økt kraftig de siste årene. Dette er på grunn av den langvarige moten for økologi, en sunn livsstil og ønsket om å være omringet av naturlige produkter med den høyeste kvaliteten av produksjon.

Tilhengere av trevinduer er også tilhengere av en klassisk stil, mennesker som ser etter produkter og løsninger basert på de beste polske tradisjonene. Lumico kan møte forventningene til enhver kunde!

Selvsagt bærer trevinduene som blir produsert i dag noen likheter med de som ble produsert for flere år siden, mens de opprettholder åndens adel og elegante stil, og får ros fra de som ser dem.

De er som oftest produsert av furu av høy kvalitet. Andre populære valg er eik, og til og med eksotiske slag som Merano. Våre standard rammer blir produsert av trippellaminert tre, riktig tørket. Takket være dette oppnår de utmerkede statikk. Andre viktige funksjoner er impregnering, maling og lakkering.

Vanligvis har trevinduer en profil på 68 mm, men vi har tatt det et steg lengre, og tilbyr 78 mm, 88 mm og til og med profiler på 92 mm.

De siste tre er ideelt egnet for kunder som ikke aksepterer kompromiss, og setter pris på et vindu som møter kravene til et passiv, energieffektivt hjem. Lumico er en av en elitegruppe med polske produsenter av vinduer og dører som tilbyr høykvalitets produkter som er populære over hele Europa.

KARAKTERISTIKK

  • 1 Kompatibel med trippelglasering, noe som gir utmerket termisk og akustisk isolasjon.
  • 2 Tre pakninger møtes ved lukking og former to luftrommet, som gir ytterligere isolasjon til rommet. De vil samtidig aktivere den trege utvekslingen av forvarmet luft.
  • 3 Termiske ytre seter beskytter rammene fra effektene av atmosfærisk fuktighet. De fører avrennende vann til utsiden av rammen, og beskytter konstruksjonen fra overflødig vann.
  • 4 Komposittkonstruksjon laget av trippellaminert tre.

Furu

MERANTI

Furu

MERANTI

Farger er kun til referanseformål, da de faktiske fargene kan variere avhengig av type tre.

HÅNDTAK

Vi anbefaler håndtak for våre vinduer i flere farger utstyrt med en løftemishandlingsenhet som standard.Ytre varmeveksler

Termiske ytre varmeveksler i trevinduer beskytter rammer fra de negative effektene av været. De tømmer avløpsvann til utsiden av rammen, og beskytter konstruksjonen mot for mye fuktighet.

Manufacturing process