PVC Vinduer

Ikke alle PVC-vinduer er de samme. Forskjellene i profilutforming har en stor innvirkning på de tekniske egenskapene til vinduet. Vinduene fra den nyeste generasjonen av GEALAN profilsystem ikke bare ser tiltalende, men har også avanserte profil geometrier og perfeksjonert ned til minste detalj for å oppfylle alle tekniske krav.

Fra termisk og lydisolasjon til anti-inntrenging beskyttelse og ventilasjon, vinduer laget av GEALAN PVC profiler er "state of the art".

Energieffektiv (Gealan S8000)

GEALAN S8000 er systemet med den mest varierte bruksområder både i nybygg og renovering. Systemet oppfyller alle krav til energieffektive vinduer og har høye termiske og lydisolerende egenskaper. Utformingen og materialoptimalisering for enkel og økonomisk produksjon gjør den til den mest optimale løsningen.
Read more

Premium (Gealan S9000)

GEALAN S9000 er et fremtidig sikkerhet system som er like god å bruke for gamle bygninger samt nybygg og renovering. Systemet tilfredsstiller de høyeste standarder for energieffektive vinduer og har de beste varmeisolerende egenskaper på markedet, noe som gjør den godt egnet for passivhus.
Read more

Liv Line

Lümico Schüco Liv Line this window arrangement is great. Our 20years experience and advanced construction work has led to the fact that we have developed a product second to none.
Read more

Decco 71

Decco 71 system profile. 6-chamber system made of outstanding white PVC. Functional, universal and elegant.
Read more

Send forespørsel

Navn

Telefonnummer

E-post

Leverans stad

Din melding, dimensjoner, mengde