ALUPROF MB-70

MB-70 ALUPROF er et stort aluminiumsystem som kan brukes til produksjon av ulike utvendige arkitektoniske komponenter som krever termisk og akustisk isolasjon, for eksempel: ulike typer dører, vinduer og innglassingssystemer

Systemprofiler har en pålitelig trekammerstruktur. Vinduets seksjoner er 70 mm (for rammen) og 79 mm (for vinduskarmer), og dørene er: 70 mm ramme og 70 mm ramme. Slike rammedybder og rammeseksjoner gir effekt på en overflate fra utsiden når vinduet er lukket – for ALUPROF MB70-vinduet og motsatt effekt på overflaten av rammer og rammer – når det gjelder dørene til ALUPROF MB70. Slike profiler tillater oppnåelse av resistente og smale dør- og vindusstrukturer. I MB70-systemet er det også mulig å produsere “hidden-casement” -vinduer, som MB-70US og MB-70 “Industrial”, som passer perfekt og kan brukes til modernisering av monumentale eller postindustrielle historiske bygninger.

Featured

Detaljer
 1. MB-70-systemet er pålitelig varm og har en meget lav verdi av den totale varmeoverføringskoeffisient Uf, på grunn av de termiske sperrer og pakninger som benyttes. Dette er svært viktig i tiden for energieffektivitet og miljøvern. Varmegjennomgangskoeffisient av strukturene av ALUPROF MB70 system – på grunn av profiler og tilbehør – forskjellen er mellom 1,5 og 2,39 W / m2K. I systemet anvendes ALUPROF MB70 – “Omega” -formede brutt kuldebro, bredde 34 mm (vindu), 24 mm (dører), laget av polyamid forsterket med glassfiber. Den tilbudt form av brutt kuldebro øker stivheten profilen over tallerkenen pauser og letter kloakk avløp, som sikrer en passende varmeisolering i alle atmosfæriske betingelser samtidig. Den termiske skjerm som brukes i vinduene har flere forseglinger ved møtestedet med seksjonene og tungene også som deler kammeret mellom de indre og ytre partier av aluminium i tre deler.

  FUNKSJONER OG FORDELER:

  •  Vinduer kan gjøres som faste eller åpne, vippe og vende innover, skrååpning, kasse eller sving
  •   Sikker låsemekanisme
  •   Svært store vinduer og dører er tilgjengelige
  •   Skjult vindusbue alternativ
  •   Sikre dør og vindu alternativer som gir inntrengningsbeskyttelse
  •   Mange forskjellige finish alternativer
  •   Ulike farger inne og ute er tilgjengelige
  •   Glassruten kan være opptil 60 mm tykk
  •   Flerpunkts låsemekanisme
  •   Kan kombineres med ulike Aluprofi MB-systemer, som gir total fleksibilitet og prosjektløsninger
  •   Overholdelse av CE-merkingskrav

   

  MB-70 / MB-70 HI

  Det grunnleggende spekteret av profiler gjør det mulig å produsere vinduer som åpnes innover og utover. Takket være konstruksjonen tillater det bruk av mange typer vridning, kanting, roterende og skråning og slangeslange samt brettkonstruksjoner. Som for dører vi har til rådighet, selv de konvensjonelle enkle eller doble dørene som dører med den såkalte sikre døråpningen. Systemet brukes også til å gjøre større Presentasjonsstrukturer ved hjelp av forsterkende profiler om nødvendig. Det er også grunnen en rekke interessante individuelle løsninger.

  MB-70US / MB-70US HI

  Det usynlige vinduet. Den gir et inntrykk av det likegyldige utseendet til en serie tilstøtende kombinasjon av solide og åpne vinduer fra utsiden av bygningen. Det gir et inntrykk av lyse og elegante utseende siden lav bredde av rammer sett fra utsiden. Tilgjengelig i både standard og HI-serien med forbedret termisk isolasjon.

 2.  MB-70SG

  Ulike systemer som gjør det mulig å lage vinduer med sash usynlig fra utsiden. Det ligner en vanlig skjult rammestruktur, men fordi rammen er 47 mm bred, er den derfor smalere enn MB-70US og gir jevnere og lysere utseende.

   

   

   

   

  MB-70 INDUSTRIAL / MB-70 INDUSTRIAL HI

  Enten å renovere vinduer gammelt stål eller gi et stilig stålutseende,
  MB-70 Industrial gir deg muligheten til å holde tritt med den opprinnelige stilen, og gir deg alle fordelene
  av moderne aluminiumteknologi. Kombiner attraktive langsiktige designalternativer
  Pålitelighet, systemet har også forbedret termisk isolasjonsegenskaper for å sikre energibesparelse.

   

   

                   MB-70RC4                                    MB-70 Casement                        MB-70 Pivot                 MB-70CW / MB-70CW HI

             

   

Send pris forespørsel

Navn

Telefonnummer

E-post

Leverans stad

Din melding, dimensjoner, mengde