Vinduer

Vindu som en del av en fasade er et uttrykk for stil og livskvalitet. Deres emosjonalitet faktor spiller en viktig rolle. Visual eleganse for en hyggelig bomiljø er like viktig som kostnadene for produksjon og tekniske aspekter som varme og lydisolasjon og anti-inntrenging beskyttelse.

PVC Vinduer

Lett å vedlikeholde , energieffektive PVC vinduer fra LÜMICO ikke trenger maling, beising eller lakkering. Helsveiset karm og ramme er veldig sterk og holdbar. Og interiør og eksteriør av LÜMICO PVC vinduer holde utkikk bra i mange år. Lær mer om hver PVC-vinduer stil under.

Read more

Aluminium Vinduer

Aluminum System gjør det mulig å produsere mange forskjellige typer vinduer, avhengig av omfang og spesifikke krav til funksjon, estetikk, isolasjon, innbrudd, røykkontroll og brannsikkerhet. Disse omfatter begge strukturene uten termisk isolasjon utformet for fremstilling av innvendige skillevegger og dører

Read more

TREVINDUER

Trevinduer er mer enn bare konstruksjon. Dette er vinduer med en sjel. Det var alltid nok kjennere til trevinduer, og de siste årene har dynamikken av interesse økt betydelig.

Read more

Vinduer av tre og aluminium

Vinduer av tre og aluminium – er sannsynligvis den beste kombinasjonen av skjønnhet og kvalitet. Dette er vinduer, hvor tre og aluminium er kombinert for å oppnå maksimal interaksjon mellom bekvemmelighet og estetikk av hvert materiale.

Read more