PVC Dører

PVC Dører

s8000-door-open

PVC dører produsert av tyske kvalitetsprofil GEALAN. PVC dører har en lavere kostnad enn tre eller metall ytterdører. PVC dører kan kjøpes med veldig fint utseende enn dyrere og mindre holdbare tredører. Fordi PVC dører ikke absorberer fuktighet som en tredør, er det mindre sannsynlig å deformere og bli vanskelig å slå av og på over tid.

LÜMICO GEALAN PVC dører kommer i en rekke farger og design som ikke trenger å bli malt som de tre dører, som må males eller refinished regelmessig. PVC dører kan henges på en svakere ramme enn det som kreves for en tung stål eller tredør. Utvendig enkle dører er bare én type ekstern pvc dør. Mange huseiere velger pvc dører med glass inserts for terrassedører eller balkongdører.
Tredører er mye vanskeligere å skrubbe ren enn den glatte overflate av PVC. Dører er ofte malt noensinne ser rent når de er et par år gammel. Metalliske dører kan bli ripete og kan trenge å bli malt med en tykk maling for å dekke merker.
Velg våre PVC dører.

40_small

Balkongdører

GEALAN S8000 IQ System PVC balkongdører med 6-kammer profil tilfredsstiller alle tekniske krav til moderne vinduer eller dører. Profilene gir god isolasjons parametere og beskyttelse mot støy og innbrudd.

41_small

Terrassedører

GEALAN S8000 IQ er en terrasse dør profil med høyere holdbarhet og bedre stabilitet.
42_small

HEVE & SKYVE-DØRER (HST)

GEALAN S8000 HST Løfting og skyvedør U-verdi ned til 0,86 W / m2K. Støyreduksjon opp til 45dB

43_small

Vipp & Skyve-dører (PSK)

GEALAN S8000 PSK, som kan vippes og skyv, er en parallell skyvedør med en ekstra lufting posisjon. Denne type skyvedør best egnet for mindre åpninger.

ek-2a

Ytter Paneldører

Vi har et bredt utvalg av vakre panel dører, laget av høy kvalitet tysk profil GEALAN S8000