MB-70 ALUMINIUMSDØRER

Moderne og resistente aluminiumsdørene som representerer elegant design og høyt sikkerhetsnivå.

Dører i MB-70-systemet utgjør den perfekte løsningen som kombinerer holdbarhet, estetikk og moderne design. Stort utvalg i RAL-fargespekteret gjør det mulig å matche enhver arkitektonisk stil. Høykvalitets aluminiumprofiler motvirker skadelige virkninger av værforhold. Dør laget i dette systemet skiller seg ut for eleganse og moderne design, og samtidig sikrer de høye parametere i energieffektivitet takket være det innovative EPDM-seglsystemet.

Detaljer

Systemprofiler har en trekammers struktur med konstruksjonsdybde 70 mm med termisk pause laget av polyamid, som er forsterket med glassfiber og spesialinnlegg som isolerer seksjonen innvendig og mellomrom mellom vindupaneler i MB-70.

Glasspakker er tilgjengelige med tykkelse opp til 50mm; 1-kammer glasspakke med termisk transmittans Ug = 1,0 W / (m2K) i henhold til PN-EN674 standard i standard; Muligheten til å bruke en tre-glasspakke med Ug = 0,5 W / (m2K); Evnen til å påføre glass med forbedret lydisolasjon, herdet, sikkerhet, anti-innbrudd, ornament eller solbeskyttelse. Bredt utvalg av fyllinger er tilgjengelig.

  • 3 hengsler;
  • lås med ett punkts låsebolt;
  • Valgfritt 3-punkts espagnolette.

Hovedfordeler:

  • Stor variasjon og mangfold av systemet
  • Sterkt robuste profiler (minimum veggtykkelse 2 mm)
  • Meget god teknisk løsning
  • Ubegrensede fargealternativer fra RAL-skalaen
  • RAL-farger: over 200 farger til din disposisjon

 

Dørsystem med gode tekniske egenskaper
Det moderne systemet for produksjon av aluminiumsdører Standard MB-70 med økt termisk isolasjon tillater produksjon av aluminiumsdører som er sikret mot innbrudd.
MB-70HI-versjonen gir økt termisk isolasjon takket være en spesiell innsats i det sentrale profilkammeret og mellom glasset og profilen.

Overhead dørstenger GEZE

Det usynlige vinduet sash variasjon. Det gjør en effekt av likegyldig utseende av serie nabokombinasjon av faste og åpne vinduer fra utsiden av bygningen. Det gir et inntrykk av lys og pen utseende siden lav bredde av rammer sett fra utsiden. Finnes i både vanlig og HI-sort med forbedret termisk isolasjon.

Send pris forespørsel

Navn

Telefonnummer

E-post

Leverans stad

Din melding, dimensjoner, mengde