Dører

I våre dører valg, kan du finne dører laget av aluminium eller PVC. Vi produserer også vakre inngangsdører i PVC. Se vårt utvalg av våre balkongdører, terrassedører, ytterdører, skyvedører og foldedører under.

PVC Dører

s8000-door-open

PVC dører produsert av tyske kvalitetsprofil GEALAN. PVC dører har en lavere kostnad enn tre eller metall ytterdører. PVC dører kan kjøpes med veldig fint utseende enn dyrere og mindre holdbare tredører. Fordi PVC dører ikke absorberer fuktighet som en tredør, er det mindre sannsynlig å deformere og bli vanskelig å slå av og på over tid.

Aluminium Dører

MB-70HI_large

Aluminium dører er gode valg for hus med moderne design. Lümico tilbyr aluminiums dører laget av ALUPROF og ALIPLAST profilsystem . Aluminium dører gir større stabilitet, er lett tilgjengelig, vedlikeholdet er enkelt. Aluminium dører gir værbestandige egenskaper, og ruster ikke.

PVC Dører

LÜMICO GEALAN PVC dører kommer i en rekke farger og design som ikke trenger å bli malt som de tre dører, som må males eller refinished regelmessig. PVC dører kan henges på en svakere ramme enn det som kreves for en tung stål eller tredør. Utvendig enkle dører er bare én type ekstern pvc dør. Mange huseiere velger pvc dører med glass inserts for terrassedører eller balkongdører.
Tredører er mye vanskeligere å skrubbe ren enn den glatte overflate av PVC. Dører er ofte malt noensinne ser rent når de er et par år gammel. Metalliske dører kan bli ripete og kan trenge å bli malt med en tykk maling for å dekke merker.
Velg våre PVC dører.

40_small

Balkongdører

GEALAN S8000 IQ System PVC balkongdører med 6-kammer profil tilfredsstiller alle tekniske krav til moderne vinduer eller dører. Profilene gir god isolasjons parametere og beskyttelse mot støy og innbrudd.

41_small

Terrassedører

GEALAN S8000 IQ er en terrasse dør profil med høyere holdbarhet og bedre stabilitet.
42_small

HEVE & SKYVE-DØRER (HST)

GEALAN S8000 HST Løfting og skyvedør U-verdi ned til 0,86 W / m2K. Støyreduksjon opp til 45dB

43_small

Vipp & Skyve-dører (PSK)

GEALAN S8000 PSK, som kan vippes og skyv, er en parallell skyvedør med en ekstra lufting posisjon. Denne type skyvedør best egnet for mindre åpninger.

ek-2a

Ytter Paneldører

Vi har et bredt utvalg av vakre panel dører, laget av høy kvalitet tysk profil GEALAN S8000

Aluminium dører

Velge egnede LÜMICO Aluminium dører fra vårt utvalg nedenfor:

hst

Enhver ambisiøse prosjektet kan utføres i aluminiumskonstruksjoner produsert av Lümico. ALUPROF og Aliplast profil systemer.

44_small

Foldedører

FOLDEDØRER er et innovativt system med et estetisk utseende, som åpner helt for å presentere en helt uforstyrret utsikt og for å generere mer brukbar plass. Klappdør systemer finnes hovedsakelig i hoteller, hus, restauranter, vinterhager og hager med svømmebassenger