Terrasseinnglassing

37.jpg

Innglassing terrasse tillater ikke bare å gi en presentabel design og moderne ytre utseende, men for å beskytte folk fra aggressive miljøfaktorer. Du vil være i stand til å gi en lys og luft til terrasse, med en rammeløse glass, eller ved hjelp av aluminiumskonstruksjoner , er den andre måten mer økonomisk, men ikke mindre pålitelig. Du vil bli beskyttet, ikke bare mot vær og vind, men også fra de vemmelige insektene og kan fredelig nyte plassen rundt dem, å være i full sikkerhet og med minst mulig støy. Terrasse, glasert bruker herdet glass er en pålitelig, slitesterk og lett å vedlikeholde, i tillegg, kan du ikke være begrenset i størrelse og form.

DetaljerInnrammet balkonginnglassingRammefri balkonginnglassingFargeGlass

Lümico TERRASSEINNGLASSING

Terrasseinnglassing er en smart investering i ditt hjem. Glass er en behagelig løsning for en ryddig terrasse , værbestandig og varmebesparende. Terrasseinnglassing kan bli innredet og dekorert, noe som gjør det til et ideelt sted å nyte fritiden med familie og venner. Innglassing av terrassen vil øke boligens verdi og heve utseende. Innglassing forbedrer også varmeisolasjon, reduserer lyd utenfra og beskytter terrassen, alle fire årstider. Flygende vrakrester, regn, snø, vind eller støv vil ikke bry deg lenger. Hvert glass panel er individuelt og kan bestilles i et bredt utvalg av farger, materialer eller med klapp løsning.

1 8aa

Velg mellom:

  1. Innrammet terrasseinnglassing system
  2. Rammefri terrasseinnglassing system

frame cross-sectioninstallation

6aa 5aa

Fordeler med innrammet innglassing:

Lett å håndtere og vedlikeholde

Lümico`s innrammede glass-system´s hovedegenskaper er holdbarhet og brukervennlighet. Aluminiums innrammede glasspaneler glir uanstrengt langs to eller fire spor i profilen. Vasking er enkel og tryggt siden alle paneler er bevegelig.

frame opened

frameless closed

Sikkerhet

Holdbare aluminiumsrammer som er koblet til hverandre med vind-lås sikkerhetsfunksjon og herdet glass gir økt beskyttelse mot innbrudd, tilgang til terrasse fra utsiden og mot elementene. Glassterrasse er umulig å åpne fra utsiden.

Rolig til sins

Innglasset terrasse systemet består av herdet glass og fiberpakninger dette reduserer effektivt lyd fra gatene, noe som er gode nyheter hvis du bor i byområder.

Hvordan fungerer det

Det glidende systemet er produsert av glass montert i aluminiumsprofiler. Profilene glir lett mellom nedre og øvre skinne på nylon dekkede hjul (vedlikeholdsfritt). Rammen har spesielle dreneringshull, og systemet har ingen slitbare deler. Rammen er satt sammen med en vind-lås sikkerhetsfunksjon, noe som forhindrer fjerning av rammene fra utsiden. Vind-låsen er konstruert med en fiberpakning som gjør konstruksjonen sikker fra utemiljøet (støv, regn, snø etc.). Systemet bruker 4, 6 mm herdet glass eller 3 + 3 laminert glass i forskjellige farger. Ikke mer enn fire paneler kan beveges til den ene siden, og i tilfeller med mer enn fire paneler vil det bli åpning på begge sider.

8aa 7aa

Fordelene av rammefrie innglassing:

Lett å behandle og ta vare på

Lümico`s rammefrie glass-system´s hovedegenskaper er holdbarhet og brukervennlighet. Glassene glir lett langs profilen etter hverandre, det ytterste glasspanelet åpnes ved å vri det på sin vertikale akse 90 grader innover. Den åpnes som en bok med sidene innvendig mot veggen dermed bruker den minimalt med plass og gjør terrasse mer åpent i sin helhet.

frameless opened

frameless closed

Utseende

Vakkert utseende og en utsikt helt uten kanter. Siden det ikke er noen vertikale profiler, og systemet kan åpnes helt, er en nydelig utsikt garantert

Forskjellige former og størrelser

Det rammefrie glassterrasse systemet kan håndtere alle forskjellige former og størrelser av terrasser. Glassene glir uanstrengt sammen med hvilken som helst vegg, uansett vinkel, så begrensningene vil være arkitektur eller bruker.

Sikkerhet

Holdbare aluminiumsprofiler og herdet glass panel gir økt beskyttelse mot innbrudd, tilgang til terrassen fra utsiden og mot elementene. Innglasset terrasse er umulig å åpne fra utsiden.

Rolig til sins

Det rammefrie terrasse systemet reduserer lyd fra gaten. En overvåket test har dokumentert at vår glassterrasse reduserer støynivået med opp til 50% fra kjøretøy, anleggsområder, fly og andre urbane miljøer.

Hvordan det fungerer

Innglasset terrasse er identisk med en glassbalkong, med skinner i øvre og nedre del av konstruksjonen. En enkel festebrakett blir stanset ut av en aluminiumsprofil, som blir limt til glasspanelet med et polyuretan basert lim og deretter poppet (ikke-korroderende).Det er to trinser i bunnen og to på toppen av rammen som gjør at glasspanelene beveger seg etter hverandre. Vi bruker 6, 8 eller 10 mm herdet glass med avrundede kanter avhengig av kravene. Mellom festebrakettene er det er tetningsmiddel får å beskytte mot vær. Den optimale bredde av en enkelt festebrakett er 500-700 mm, som varierer i henhold til glassets høyde. Festene er av rustfritt stål og PVC tilbehøret fra en elastisk blanding av frostbestandig nylon og silikon. Mens et enkelt glass er brukt og det blir ansett som et “kaldt system” isolerer det likevel varme og gir et koselig miljø hele året.

Den nedre profilen (43×58 mm), kan på anmodning bli senket ned i gulvet, slik at den ikke vil overskride gulvhøyden.

Frameless

Rammefri:

Pulverlakkering brukes for å male aluminiumsprofilene. Ifølge RAL farge

Innrammet:

Aluminiumprofilens overflaten er eloksert og pulverlakkering metode brukes, i henhold til RAL farge eller treimitasjon

RALchart

Rammefri:

Velg blant alternative glass farger:

Transparent

Matt

Bronse

Grå-røyk

Silketrykk behandlet

Innrammet:

Velg blant alternative glass farger:

Transparent

Matt

Ulike nyanser

Send forespørsel

Navn

Telefonnummer

E-post

Leverans stad

Din melding, dimensjoner, mengde