Heat Insulated Balustrade

VARMEISOLERT BALUSTRADE-SYSTEM

Balumax er det første og eneste varmeisolerte balustradesystemet I Norge som kan integreres I balkonginnglassingssystemene. Det varmeisolerte balkongsystemet er designet for å bringe sammen elegansen til balustradesystemet med isolasjon.

  • VARMEISOLERT INTERGRASJON

    Lümico har tatt sektoren med balkonginnglassing et skritt lengre med dets varmeisolerte balkonginnglassingssystem. Med balkonginnglassingen til de levelige balkongene til Lümico er nå også dets balustrader oppgradert. Lümico presenterer en balustrade med 28mm glass, som kan gi samme isolasjon som balkonginnglassingen med 28mm glass.

  • INTEGRASJON AV BALKONGINNGLASSING

    Heat Insulated Balustrade din nye generasjon balustradesystem dukket opp som et system som er 100% integrert med Lümico Balkonginnglassingssystem. Strukturen til topprofilen er designet med tanke på all spesiell karakteristikk til vårt glide- og brettesystem.

  • SMART VANNDRENERINGSSYSTEM

    Designerne av Heat Insulated Balustrade som fokuserte på en av manglene til balustradesystemet, utviklet det smarte vanndreneringssystemet. Takket være låsesystemet blir vannet som blir overført fra balkonginnglassingssystemet evakuert uten noen forstyrrelser.

INNOVATIV PROSJEKTKONSULENT

Lumico gir deg en spesiell service til prosjekter av alle størrelser. Foranalyse av prosjektet blir gjort, og det mest passende systemet for prosjektet blir foreslått avhengig av plassering, styrkeverdier og vennlighet til systemet.

DOBBELT LAG MED ISOLASJON

På glass- og progilhengslene til systemet finner du vann- og støvisolasjon gitt av spesielt designede EPDM-låser og støpsler.

ANTIKORROSJONSGARANTI

Akkurat som i andre Lümico-produkter har også alt tilbehør i Heat Insulated Balustrade Varmeisolerte Balustradesystemet garanti for antikorrosjon.

MYK BERØRING, ENKEL RENGJØRINGSOVERFLATE

Heat Insulated Balustradesystem har blitt utviklet med tanke på både dekorative aspekter og funksjonalitet. Systemet kan bli farget i spesielt for forgyllet, smussfri ESPC-maling etter forespørsel.

4 FORSKJELLIGE TYPER INNGLASING

I Heat Insulated Balustradesystem kan du få 8mm, 10mm 12mm og 28mm med innglasing avhengig av hva du trenger. Topprofilen er designet for å bli brukt med alle typer innglasing, uten at du behøver en ekstra profil.

SIKKERHET FØRST

I Heat Insulated Balustradesystem er ikke glasset montert til ribben på den eksterne siden. Dette er for å få sikkerheten til det høyeste nivået. I stedet blir glasset plassert ved å gli det fra den øverste siden til den nederste.

PASSER FOR ALLE BALKONGER OG FORMER

Takket være dets spesielle 90-gradersprofil kan det varmeisolerte balustradesystemet bli brukt på balkonger uten problemer. Takket være dette ødelegger ikke stolpene i hjørnene den estetiske utsikten, og fasadens estetikk blir bevart.

FORBEDRER VERDIEN TIL DITT ARKITEKTURELLE DESIGN

En balkonge er den mest iøynefallende delen av fasadedesignet til en bygning. Heat Insulated Balustrade- og Gittersystem er begge designet ut fra estetiske aspekter. Kombinert med balkonginnglassingssystemet tillater designet til balustraden den perfekte kombinasjonen av panelprofiler og balustradestolper. Dette betyr at både balkonginnglassingsprofilene og balustradestolpene vil være på linje sett utenfra. Den samme harmonien får du også til hjørnestolpene.

Send forespørsel

Navn

Telefonnummer

E-post

Leverans stad

Din melding, dimensjoner, mengde