Balkonginnglassing

Balkonginnglassing blir stadig mer populært for hvert år. Balkonginnglassing beskytter mot skadelige værforhold samt uønsket naboens øyne. Balkonginnglassing system hindrer varmetap. Dessuten er de den perfekte løsningen for de som ønsker å plante noen blomster på balkongen.

Aluminium Glidende og folding Balkong Glassesystem

  • Glass spesifikasjon: Fire side polert temperert eller laminert.
  • Glasstykkelse:  6 – 8 – 10 mm
  • Maks. Panelbredde: 800*2500 mm
  • Bæresystem: Topp + Bunn (4 + 4) Vogn

LÜMICO TIARA BALCONY GLAZING SYSTEMET ER VIND-RATET MED EN HASTIGHET PÅ 176 KM / H

Tested and proven

ALLE VÅRE TIARA SYSTEMER ER UNDER GARANTI FOR 30 ÅRS ANTI-CORROSION OG 2 ÅR FOR TILBEHØR

Skjult vannavløp

På toppen av skinneprofilen er det kondensatkanal for vanndannelse som muliggjør effektiv drenering av regnvann og legger til kosmetisk utseende på systemet. Regndråper får ikke komme inn med veiledningskanaler.

Ustoppelig bevegelse

I Tiara brukes 8 spesialdesignede og dekkede ruller 4 på toppen og 4 på bunnen for hvert panel. Dette gjør systemet ustoppelig. Alle paneler åpnes og lukkes i komfort med minimal friksjon og støy.

Ikke fallende og droppe paneler

LÜMICO R & D avdeling ingeniører utviklet en ny låsemekanisme. Systemet kalles “ABL – Auto Brake Lock” og fungerer når paneler kommer til parkeringsområdet da låser de seg automatisk. Så er det også lett å åpne panelene igjen uten at systemet er låst.

Antikorrosjonsgaranti

På samme måte som i andre LÜMICO-produkter, i Tiara, er alle ruller og tilbehør også berettiget mot korrosjon.

Lett å behandle og ta vare på

Lümico`s rammefrie glass-system´s hovedegenskaper er holdbarhet og brukervennlighet. Glassene glir lett langs profilen etter hverandre, det ytterste glasspanelet åpnes ved å vri det på sin vertikale akse 90 grader innover. Den åpnes som en bok med sidene innvendig mot veggen dermed bruker den minimalt med plass og gjør balkongen mer åpent i sin helhet. Vasking er enkelt og trygt siden glassene åpnes fra innsiden.

Utseende

Vakkert utseende og en utsikt helt uten kanter. Siden det ikke er noen vertikale profiler, og systemet kan åpnes helt, er en nydelig utsikt garantert

Forskjellige former og størrelser

Det rammefrie glassbalkong systemet kan håndtere alle forskjellige former og størrelser av balkonger. Glassene glir uanstrengt sammen med hvilken som helst vegg, uansett vinkel, så begrensningene vil være arkitektur eller bruker. Fraværet av vertikale profiler på det rammeløse systemet gjør at det ikke endrer på bygningens fasade.

Sikkerhet

Holdbare aluminiumsprofiler og herdet glass panel gir økt beskyttelse mot innbrudd, tilgang til balkongen fra utsiden og mot elementene. Glassbalkongen er umulig å åpne fra utsiden. Det og åpne en glassbalkong er barnesikkert, noe som gjør balkongen et trygt og morsomt sted for barna å leke

Rolig til sins

Det rammefrie glassbalkong systemet reduserer lyd fra gaten. En overvåket test har dokumentert at vår glassbalkong reduserer støynivået med opp til 50% fra kjøretøy, anleggsområder, fly og andre urbane miljøer

Hvordan rengjør panelene?

Alle paneler i systemet kan åpnes inne, så det er veldig enkelt å rengjøre innsiden og utsiden av panelene. Vertikale profiler er aluminium som hjelper ramme være å riktig konfigurasjon og fungere rett etter langvarig bruk. For å lette rengjøringsproblemet, er profilene designet jevnt, ikke bølget.

Er balkong glass trygt for min lille barn?

På hvert hengslet panel har vi LÜMICO barnelåser. Mens systemet er låst betyr det at du er beskyttet.

Passer for balkonger og vinterhager?

Den er egnet for alle typer balkonger (rett, buet og vinklet). Det kan brukes til HO-RE-CA steder. Det er også designet for å fungere kompatibelt med vinterhage og markise (pergola) systemer.

Hvordan det fungerer?

Skinnene oppe og nede er et viktig punkt i konstruksjonen. De er festet godt til tak og list (den lave veggen langs kanten på en balkong). En enkel festebrakett blir stanset ut av en aluminiumsprofil, som blir limt til glasspanelet med et polyuretan basert lim og deretter poppet (ikke-korroderende). Det er to trinser i bunnen og to på toppen av profilen. Vi bruker 6, 8 eller 10 mm herdet glass med avrundede kanter avhengig av kravene. Mellom festebrakettene er det er tetningsmiddel får å beskytte mot vær. Den optimale bredde av en festebrakett er 500-700 mm. Festene er av rustfritt stål og PVC tilbehøret fra en elastisk blanding av frostbestandig nylon og silikon

WIND LOCK

A necessary detail for all balconies on high floors of the building. The stainless steel lock with the perfect “wind lock” mechanism is another LÜMICO know-how that integrates all the wide panels into a balcony glazing system.

Send forespørsel


JaIngen