Aluminum innglassingssystemene

Vi producerar system av aluminium och olika typer av glas, härdat och laminerat. Vi tilbyr innrammede og rammeløse balkong og terrasse innglassingssystemene som forbedrer estetikken i en fasade.

Balkonginnglassing blir stadig mer populært for hvert år. Balkonginnglassing beskytte mot skadelige værforhold samt uønsket naboens øyne. Balkonginnglassing system hindrer varmetap. Dessuten er de den perfekte løsningen for de som ønsker å plante noen blomster på balkongen.

Glass rekkverk – er på toppen av moten utvendig. De endrer helt utseendet av bygningen, gir det ikke bare eleganse, men også stil og respektabilitet. Glass konstruksjon iboende letthet og luftighet. Funksjoner som har etterbehandling med glass rekkverk er så bred at under en moderne bygning, har arkitektene ikke glipp av en mulighet til å installere glass rekkverk. Både innenfor og utenfor – satin, speil eller gjennomsiktig glass er blitt populært og populære som etterbehandling materiale, fungerer som usynlig vakt for å gi maksimal sikkerhet.

BALKONG OG TERRASSE INNGLASSING

Elegant og moderne balkonger og terrasser passer perfekt i dagens arkitektoniske trender.

Balkonginnglassing

Balkonginnglassing blir stadig mer populært for hvert år. Balkonginnglassing beskytte mot skadelige værforhold samt uønsket naboens øyne. Balkonginnglassing system hindrer varmetap. Dessuten er de den perfekte løsningen for de som ønsker å plante noen blomster på balkongen.
Read more

Terrasse innglassing

Innglassing terrasse tillater ikke bare å gi en presentabel design og moderne ytre utseende, men for å beskytte folk fra aggressive miljøfaktorer. Du vil være i stand til å gi en lys og luft til terrasse, med en rammeløse glass, eller ved hjelp av aluminiumskonstruksjoner , er den andre måten mer økonomisk, men ikke mindre pålitelig. Du vil bli beskyttet, ikke bare mot vær og vind, men også fra de vemmelige insektene og kan fredelig nyte plassen rundt dem, å være i full sikkerhet og med minst mulig støy. Terrasse, glasert bruker herdet glass er en pålitelig, slitesterk og lett å vedlikeholde, i tillegg, kan du ikke være begrenset i størrelse og form.
Read more

GLASS SYSTEMS

Det antas at glasset – er et skjørt materiale, men i dette tilfellet er det nødvendig å gjøre et unntak … Konstruksjoner med herdet glass i dag er mye brukt ikke bare i etableringen av interiøret av leiligheter og kontorer, men også i utsiden av bygningen, spesielt på fasader. Produktet har utrolig styrke som gjør det mulig å gjøre med det aller meste.

Glass Rekkverk

Glass, gjennomsiktig og vektløs rekkverk som ikke legger vekt på seg for mye oppmerksomhet, godt egnet til en rekke interiør, skape effekten av åpenhet og økt plass. Til tross for sin tilsynelatende skjørhet, glass brukt til rekkverk, holdbare, ikke utsatt for de negative effektene av miljøet og grunnleggende omsorg designen beholder et attraktivt utseende enda lenger enn metall rekkverk.
Read more

Glasskillevegger

Glassvegger, som alle andre, er først og fremst laget for å avgrense plassen i rommet, men hvis tidligere var det egentlig en tom vegg, og nå er det lett, nesten umerkelig gjennomskinnelig utforming tykkelse på ca 1 cm, og med en svært høy styrke som også sparer viktig plass. Glassvegger kan være en virkelig velsignelse for eiere av leiligheter med et lite område, er det ikke bare vakre og funksjonelle, men også økonomisk. Dermed kan du raskt og enkelt deles bor og jobber plass til ønsket område med mulighet for full lydisolering og lukke de nye rommene i slottet.
Read more

Glass Halvtak

Glasstak laget av herdet glass vil gjøre inngangen til rommet ditt mer attraktivt og moderne, samt beskyttelse mot regn og andre negative miljøfaktorer . Når det gjelder installasjon, glasstak har høyere sikkerhetsnivå enn installasjonen av metall, plast og andre materialer. De er laget av heavy-duty herdet glass, tåler store belastninger og gjøre utsiden av bygningen spesielt elegant.
Read more

GLASSFASADER

Formål: Aluminium fasader er beregnet for bruk i kontorbygg, offentlige bygninger, varehandel og forbruker bygninger, utstillingsbygninger, hoteller, boliger, sport og underholdning bygninger, banker, fabrikkbygninger.
Read more