Balkonginnglassing

36.jpg

Balkonginnglassing blir stadig mer populært for hvert år. Balkonginnglassing beskytte mot skadelige værforhold samt uønsket naboens øyne. Balkonginnglassing system hindrer varmetap. Dessuten er de den perfekte løsningen for de som ønsker å plante noen blomster på balkongen.

DetaljerInnrammet balkonginnglassingRammefri balkonginnglassingFargeGlass

Lümico BALKONGINNGLASSING:

Balkonginnglassing er en smart investering i ditt hjem. Innrammet balkong er en behagelig løsning for å utvide ditt hjem og er det perfekte stedet for å tilbringe tid med familie og venner. Det vil også øke boligens verdi og heve utseende. Innglassing forbedrer varmeisolasjon, reduserer lyd fra gaten dessuten beskytter den balkongen hele året. Flygende vrakrester, regn, snø, vind eller støv vil ikke bry deg lenger. Hvert glass panel er individuelt og kan bestilles i et bredt utvalg av farger, materialer eller med klapp løsning.

3aa1

Mulighetene er uendelige:

Innrammet balkong kan møbleres og dekorert hjelper deg til å nyte den hyggelige atmosfæren til alle fire årstider. Balkongen kan være et trygt sted for kjæledyr og barn å leke. Hvorfor ikke bruke det som et sted for arbeid, fritid eller hobbyer.

Velg mellom:

  1. Innrammet balkonginnglassing system
  2. Rammefri balkonginnglassing system

installation methods

5 4

Fordeler med innrammet balkonginnglassing:

 

Lett å håndtere og vedlikeholde

Lümico`s innrammede glass-system´s hovedegenskaper er holdbarhet og brukervennlighet. Aluminiums innrammede glasspaneler glir uanstrengt langs to eller fire spor i profilen. Vasking er enkel og tryggt siden alle paneler er bevegelig.

frame closed

Sikkerhet

Holdbare aluminiumsrammer som er koblet til hverandre med vind-lås sikkerhetsfunksjon og herdet glass gir økt beskyttelse mot innbrudd, tilgang til balkong fra utsiden og mot elementene. Glassbalkongen er umulig å åpne fra utsiden.

Trygghet

Glassbalkong systemet består av herdet glass og fiberpakninger dette reduserer effektivt lyd fra gatene, noe som er gode nyheter hvis du bor i byområder.

Hvordan fungerer det

Det glidende systemet er produsert av glass montert i aluminiumsprofiler. Profilene glir lett mellom nedre og øvre skinne på nylon dekkede hjul (vedlikeholdsfritt). Rammen har spesielle dreneringshull, og systemet har ingen slitbare deler. Rammen er satt sammen med en vind-lås sikkerhetsfunksjon, noe som forhindrer fjerning av rammene fra utsiden. Vind-låsen er konstruert med en fiberpakning som gjør konstruksjonen sikker fra utemiljøet (støv, regn, snø etc.). Systemet bruker 4, 6 mm herdet glass eller 3 + 3 laminert glass i forskjellige farger. Ikke mer enn fire paneler kan beveges til den ene siden, og i tilfeller med mer enn fire paneler vil det bli åpning på begge sider.

2 3

Fordelene av rammefrie Balkonginnglassing:

 

Lett å behandle og ta vare på

Lümico`s rammefrie glass-system´s hovedegenskaper er holdbarhet og brukervennlighet. Glassene glir lett langs profilen etter hverandre, det ytterste glasspanelet åpnes ved å vri det på sin vertikale akse 90 grader innover. Den åpnes som en bok med sidene innvendig mot veggen dermed bruker den minimalt med plass og gjør balkongen mer åpent i sin helhet. Vasking er enkelt og trygt siden glassene åpnes fra innsiden.

frameless opened

frameless closed

Utseende

Vakkert utseende og en utsikt helt uten kanter. Siden det ikke er noen vertikale profiler, og systemet kan åpnes helt, er en nydelig utsikt garantert

Forskjellige former og størrelser

Det rammefrie glassbalkong systemet kan håndtere alle forskjellige former og størrelser av balkonger. Glassene glir uanstrengt sammen med hvilken som helst vegg, uansett vinkel, så begrensningene vil være arkitektur eller bruker. Fraværet av vertikale profiler på det rammeløse systemet gjør at det ikke endrer på bygningens fasade.

Sikkerhet

Holdbare aluminiumsprofiler og herdet glass panel gir økt beskyttelse mot innbrudd, tilgang til balkongen fra utsiden og mot elementene. Glassbalkongen er umulig å åpne fra utsiden. Det og åpne en glassbalkong er barnesikkert, noe som gjør balkongen et trygt og morsomt sted for barna å leke

Rolig til sins

Det rammefrie glassbalkong systemet reduserer lyd fra gaten. En overvåket test har dokumentert at vår glassbalkong reduserer støynivået med opp til 50% fra kjøretøy, anleggsområder, fly og andre urbane miljøer

Hvordan det fungerer

Skinnene oppe og nede er et viktig punkt i konstruksjonen. De er festet godt til tak og list (den lave veggen langs kanten på en balkong). En enkel festebrakett blir stanset ut av en aluminiumsprofil, som blir limt til glasspanelet med et polyuretan basert lim og deretter poppet (ikke-korroderende). Det er to trinser i bunnen og to på toppen av profilen. Vi bruker 6, 8 eller 10 mm herdet glass med avrundede kanter avhengig av kravene. Mellom festebrakettene er det er tetningsmiddel får å beskytte mot vær. Den optimale bredde av en festebrakett er 500-700 mm. Festene er av rustfritt stål og PVC tilbehøret fra en elastisk blanding av frostbestandig nylon og silikon

Frameless

Rammefri:

Pulverlakkering brukes for å male aluminiumsprofilene. Ifølge RAL farge

Innrammet:

Aluminiumprofilens overflaten er eloksert og pulverlakkering metode brukes, i henhold til RAL farge eller treimitasjon

RALchart

Rammefri::

Velg blant alternative glass farger:

Transparent

Matt

Bronze

Grå-røyk

Silketrykk behandlet

 

Innrammet:

Velg blant alternative glass farger:

Transparent

Matt

Ulike nyanser

Send forespørsel

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Phone Number

Your Message